Blogpost

A+E Consult neemt deel aan VOKA Open bedrijvendag op 01/10/2023

Zondag 1 oktober 2023 neemt  onze See-days partner A+E Consult als erkend bodemsaneringsdeskundige opnieuw deel aan VOKA Open Bedrijvendag. Wij zetten hun deuren open en nodigen u uit om een kijkje te nemen.

Als erkend bodemsaneringsdeskundige type II voert A+E Consult dagelijks oriënterende en beschrijvende bodemonderzoeken uit. We bepalen de meest geschikte manier om verontreiniging te saneren en geven een inschatting van de kosten. Daarnaast begeleiden we saneringen en bieden we technische advies in juridische dossiers.

Tijdens de Open Bedrijvendag geven we korte toelichtingen over het verschil tussen een nieuwe en historische verontreiniging, of er veel PFAS in de grond aanwezig is, hoe we te werk gaan bij saneringen, welke verschillende soorten verontreinigingen wij behandelen, …

Rondom het  gebouw zullen doorlopend allerlei praktijkdemonstraties plaatsvinden.

Heeft u een vermoeden dat er te hoge concentraties aan zware metalen in uw bodem zitten? Bezorg ons een staal in een propere glazen pot en wij doen ter plaatse een indicatieve meting met ons XRF-meettoestel. Als er een verdacht geurtje aan de grond hangt, kunt u ook een staal meebrengen. Wij zullen ter plaatse met behulp van de PID-meter bepalen of er vluchtige componenten aanwezig zijn en of we deze verdachte geur kunnen identificeren via een organoleptische keuring.

Meer informatie over ons bedrijf en de Openbedrijvendag vindt u op de website: https://www.openbedrijvendag.be/bedrijven/ae-consult/

Kom gerust langs met medewerkers, vrienden en familie en geniet van een drankje. Na afloop bieden we u graag een presentje aan.

Wij kijken er naar uit om samen met u een prachtige dag te beleven.

SEE-DAYS privacybeleid

Waarom verzamelen we bij SEE-DAYS persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om je te registreren als bezoeker van het event.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden buiten de organiserende partnerbedrijven van See-days. Met uw inschrijving verklaar je je ermee akkoord dat partnerbedrijven jou kunnen contacteren. Je kunt uiteraard op elk moment aangeven niet meer gecontacteerd te willen worden door die partners.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via vragen@see-days.be.