SEE-DAYS PARTNER

Amotec

Amotec

Sedert zijn oprichting in 2000 is AMOTEC gespecialiseerd in het ontwerp, de fabricatie en montage van onstoffingsinstallaties. Van stuklevering tot totaalproject en van offerte tot oplevering; AMOTEC staat u bij in elke fase van uw project. Naast zijn eigen ontwerp- en productieafdeling beschikt AMOTEC daarnaast over een enorme flexibiliteit die slimme innovatie, een korte leveringstermijn en een uiterst concurentieël prijsbeleid mogelijk maakt. Zo is AMOTEC de eerste Belgische fabrikant die zijn filters thermisch en akoestisch volledig isoleert.

Ook is AMOTEC al meer dan 10 jaar exclusieve partner van het Deense Geovent. Zo zijn ook al uw projecten op het gebied van lasrook- en uitlaatgasafzuiging bij ons in goede handen.

Met zijn standvastige jaarlijkse groei ontpopt AMOTEC zich dan ook meer dan ooit als hét aanspreekpunt voor al uw stofzorgen!

SEE-DAYS privacybeleid

Waarom verzamelen we bij SEE-DAYS persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om je te registreren als bezoeker van het event.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden buiten de organiserende partnerbedrijven van See-days. Met uw inschrijving verklaar je je ermee akkoord dat partnerbedrijven jou kunnen contacteren. Je kunt uiteraard op elk moment aangeven niet meer gecontacteerd te willen worden door die partners.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via vragen@see-days.be.