SEE-DAYS PARTNER

Arymex

Arymex

Arymex beschikt over een volledige gamma antivermoeidheid matten voor de industrie en voeding verwerkende bedrijven. De verschillende mogelijkheden voor gebruik zijn zeer uitgebreid ,droge / natte / vettige / chemicaliƫn en ESD omgevingen.

SLIM STAAN
Het comfort van staande werknemers vergroten door het gebruik van onze antivermoeidheid matten.
De verbetering van de vloer, door het gebruiken van antivermoeidheidmatten die gemaakt zijn van de nieuwste technologische materialen, zorgt voor een correcte balans en een algehele verdeling tussen het rechter en linkerbeen. We nemen spierproblemen af en passen lichaamsbalans aan om pathalogiƫn en hun gevolgen te verminderen in het dagelijks werk . Dit resulteert tot het bereiken van een hogere productiviteit in een comfortabele werkomgeving voor de werknemer.

SEE-DAYS privacybeleid

Waarom verzamelen we bij SEE-DAYS persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om je te registreren als bezoeker van het event.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden buiten de organiserende partnerbedrijven van See-days. Met uw inschrijving verklaar je je ermee akkoord dat partnerbedrijven jou kunnen contacteren. Je kunt uiteraard op elk moment aangeven niet meer gecontacteerd te willen worden door die partners.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via vragen@see-days.be.