SEE-DAYS PARTNER

ASP Handling BV

ASP Handling BV

ASP Handling is reeds meer dan 30 jaar expert in goederenbehandeling en intern transport.
Wij zorgen voor het welzijn van uw werknemers door uw handling processen te optimaliseren op vlak van efficiƫntie, veiligheid en ergonomie.
Bij ASP kan u terecht voor gespecialiseerd advies en concrete oplossingen zoals palletstapelaars, elektrische trekkers, mobiele tilhulpen, vatenhandling toestellen, en zoveel meer.

Bezoek onze website www.asp-handling.be voor meer info of geef ons een seintje en wij komen graag ter plaatse om u vrijblijvend gepersonaliseerd advies te geven.

SEE-DAYS privacybeleid

Waarom verzamelen we bij SEE-DAYS persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om je te registreren als bezoeker van het event.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden buiten de organiserende partnerbedrijven van See-days. Met uw inschrijving verklaar je je ermee akkoord dat partnerbedrijven jou kunnen contacteren. Je kunt uiteraard op elk moment aangeven niet meer gecontacteerd te willen worden door die partners.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via vragen@see-days.be.