SEE-DAYS PARTNER

Boplan BV

Boplan BV

BOPLAN® ontwerpt, ontwikkelt en produceert duurzame en uiterst efficiënte val- en stootbeveiligingen voor de meest veeleisende omgevingen.

Alle veiligheidsproducten hebben slechts één doel voor ogen: de bescherming van mensen, voertuigen, goederen, gebouwen en infrastructuur.

De modulaire veiligheidssystemen van BOPLAN® zijn uitsluitend vervaardigd uit hoogwaardige en zeer hoog performante kunststof en zijn de meest innovatieve op de markt.

Hierdoor is BOPLAN® geëvolueerd tot dé leidinggevende internationale referentie voor industriële veiligheid. Onze systemen beveiligen wereldwijd talrijke bedrijfshallen, magazijnen, productiehallen, luchthavens tot en met boorplatformen en (petro)chemische sites.

Voor elke specifieke toepassing hebben we een veiligheidsoplossing in huis.

Alle producten en systemen worden in België vervaardigd en vooraf aan de strengste normen onderworpen.

SEE-DAYS privacybeleid

Waarom verzamelen we bij SEE-DAYS persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om je te registreren als bezoeker van het event.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden buiten de organiserende partnerbedrijven van See-days. Met uw inschrijving verklaar je je ermee akkoord dat partnerbedrijven jou kunnen contacteren. Je kunt uiteraard op elk moment aangeven niet meer gecontacteerd te willen worden door die partners.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via vragen@see-days.be.