SEE-DAYS PARTNER

Condor Safety BV

Condor Safety BV

Condor Safety beschikt over een belevingsshowroom waarin we u onder meer laten kennismaken met de laatste evoluties op het vlak van werkkledij, technische beschermkledij, PBM’s voor werken op hoogte, uitrusting voor het betreden van besloten ruimten en reddingsmaterieel.

In ons trainingscentrum te Menen kunnen we werksituaties op hoogte alsook betredingen in besloten ruimten simuleren.  Naast deze basisopleidingen bieden we in samenwerking met Rescue 3 Europe gespecialiseerde opleidingen aan voor interventieploegen en hulpdiensten mbt hoogteredding, 2de lijnsinterventie besloten ruimten en waterredding.

We streven telkens naar veilige, werkbare, efficiënte en comfortabele oplossingen zodat we een meer-waarde kunnen bieden aan de persoonlijke veiligheid van uw medewerkers.  

In 2020 werd onze zusterfirma, WRS International, opgericht.  WRS is fabrikant van uitrusting voor overstromingsredding en ontwikkelt innovatieve oplossingen voor reddingsorganisaties wereldwijd. (www.wrsinternational.com)

SEE-DAYS privacybeleid

Waarom verzamelen we bij SEE-DAYS persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om je te registreren als bezoeker van het event.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden buiten de organiserende partnerbedrijven van See-days. Met uw inschrijving verklaar je je ermee akkoord dat partnerbedrijven jou kunnen contacteren. Je kunt uiteraard op elk moment aangeven niet meer gecontacteerd te willen worden door die partners.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via vragen@see-days.be.