SEE-DAYS PARTNER

Goossaert – Label Sign Safety

Goossaert – Label Sign Safety

In veel bedrijven gaat er helaas nog veel energie en geld verloren door een gebrek aan efficiëntie en/of door onveilige situaties.

Ons doel is om de veiligheid en efficiëntie in jouw bedrijf te verhogen. Zo bespaar je geld en tijd die je kan investeren in je core business.

Dankzij onze 85 jaar ervaring in diverse sectoren en een ruim productgamma, bieden we je hiervoor kwalitatieve, duurzame en innovatieve oplossingen aan in drie domeinen:

  1. Identificatie van goederen, componenten, installaties, leidingen, stocklocaties en processen.
  2. Signalisatie van gevaren, informatieve signalisatie, led projectie & wayfinding.
  3. Veiligheid voor elk aspect in je bedrijf zoals lockout-tagout, interactieve borden en autonome anti-aanrijding oplossingen.

We staan garant voor een totaal aanpak en kunnen je, indien gewenst, volledig ontzorgen van analyse tot plaatsing, zodat je je kan focussen op de kerntaken van jouw bedrijf.

Als klant sta je centraal en kies je zelf de mate van ontzorging, van enkel levering van producten, tot full service projectbegeleiding door onze experts.

Contacteer ons voor een gratis analyse.

SEE-DAYS privacybeleid

Waarom verzamelen we bij SEE-DAYS persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om je te registreren als bezoeker van het event.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden buiten de organiserende partnerbedrijven van See-days. Met uw inschrijving verklaar je je ermee akkoord dat partnerbedrijven jou kunnen contacteren. Je kunt uiteraard op elk moment aangeven niet meer gecontacteerd te willen worden door die partners.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via vragen@see-days.be.