SEE-DAYS PARTNER

GROUP CASIER

GROUP CASIER

Group Casier is een team van enthousiaste risk professionals die ondernemingen adviseren in het beheer van hun risico’s en verzekeringen, en dit al 128 jaar.

Alles wat we doen bij Group Casier begint met dezelfde vraag: wat zijn de zorgen van de ondernemer, waar ligt hij of zij wakker van?

We stellen met andere woorden alles in het werk om de ondernemer gemoedsrust te bezorgen.

We onderscheiden ons door een doorgedreven transparante en no-nonsense aanpak, en dit door het leveren van comfort en toegevoegde waarde.

Group Casier wil zich verder onderscheiden door in innoverende activiteiten het voortouw te nemen, met de ondernemers mee te denken en reflectie en antwoorden te bieden aan zij die de verandering aangaan of nieuwe paden inslaan.  In die zin bieden we antwoorden op risico’s van beroepen zoals energiedeskundigen, milieuprofessionals, veiligheidsadviseurs en nu ook asbestdeskundigen.

 

Wij werken verspreid over onze kantoren in Menen en Gent met ruim 33 mensen.

We maken deel uit van het grootste makelaarsnetwerk wereldwijd, UNiBA-partners, en kunnen je hiermee wereldwijd bedienen.

Meer info over Group Casier vindt u hier:

Link website: https://www.casier.be

Link LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/533199/

SEE-DAYS privacybeleid

Waarom verzamelen we bij SEE-DAYS persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om je te registreren als bezoeker van het event.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden buiten de organiserende partnerbedrijven van See-days. Met uw inschrijving verklaar je je ermee akkoord dat partnerbedrijven jou kunnen contacteren. Je kunt uiteraard op elk moment aangeven niet meer gecontacteerd te willen worden door die partners.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via vragen@see-days.be.