SEE-DAYS PARTNER

Inni Publishers

Inni Publishers

Wij bij INNI publishers zijn dé referentie voor elke preventieadviseur en milieucoördinator. Dankzij onze twee online toolkits INNIwise & INNIsure bieden we hen de mogelijkheid om binnen hun organisatie te streven naar een praktischer en efficiënter preventie-, welzijns- en milieubeleid.

 INNIwise is het online platform gemaakt op maat van elke preventieadviseur. Met INNIwise beschik je anyplace en anytime over alles wat elke preventieadviseur dagelijks nodig heeft om zijn taken correct en efficiënt uit te kunnen voeren. Denk maar aan praktische documenten, de actuele wetgeving en zoveel meer. Neem gerust een kijkje op www.inniwise.be en vraag je gratis proefabonnement aan.

 INNIsure kan je gerust het zusje van INNIwise noemen. Ook deze handige online toolkit werd onlangs in het leven geroepen om elke milieucoördinator en preventieadviseur de mogelijkheid te geven om een beter welzijns- en milieubeleid uit te werken. Met INNIsure, ook wel een legal compliance tool genoemd, heb je op elk moment van de dag toegang tot het wettelijk register. Je krijgt een handig overzicht van de status van de wetgeving en audits voorbereiden ging nog nooit zo eenvoudig.

 Naast deze twee platformen fungeert INNI publishers ook nog als uitgeverij met een grote focus op thema’s als ‘welzijn op het werk’. Heel wat van deze actuele thema’s worden uitgewerkt tot onmisbare boeken op maat van zowel werkgever als werknemer. Denk maar aan ‘Werken aan werkgeluk’, ‘Arbeidsongevallen’ of ‘Whealthy Workplaces’.

Neem dus zeker ook eens een kijkje op onze webshop via https://www.innipublishers.com/ en schrijf je alvast in op onze nieuwsbrief met daarin: nieuws heet van de naald, nieuwe uitgaven, evenementen of een discussie.

SEE-DAYS privacybeleid

Waarom verzamelen we bij SEE-DAYS persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om je te registreren als bezoeker van het event.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden buiten de organiserende partnerbedrijven van See-days. Met uw inschrijving verklaar je je ermee akkoord dat partnerbedrijven jou kunnen contacteren. Je kunt uiteraard op elk moment aangeven niet meer gecontacteerd te willen worden door die partners.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via vragen@see-days.be.