SEE-DAYS PARTNER

Inni Publishers

Inni Publishers

INNI publishers is een uitgeverij te Heule die met haar platform INNIwise dé referentie voor elke preventieadviseur vormt. Met INNIwise bieden we je de mogelijkheid om binnen jouw organisatie te streven naar een praktischer en efficiënter preventie- en welzijnsbeleid.

INNIwise is het online platform gemaakt op maat van elke preventieadviseur. Met INNIwise beschik je anyplace en anytime over alle informatie die elke preventieadviseur dagelijks nodig heeft om zijn taken correct en efficiënt uit te kunnen voeren. Denk maar aan praktische documenten en de actuele wetgeving. Ook beschikken we over een uitgebreid panel aan experten, die met veel plezier al jouw vragen of cases met het nodige advies beantwoorden.

Daarnaast bieden we jou met INNIwise ook de mogelijkheid aan om gratis webinars en podcasts te bekijken/beluisteren. Tot slot brengen ook een wekelijkse nieuwsbrief uit die je een beknopt overzicht geeft van alle nieuwsfeiten en wijzigingen in de wetgeving, zo hoef je er zelf niet naar op zoek te gaan.

Neem gerust een kijkje op www.inniwise.be en probeer de tool 14 dagen gratis uit! Eerder nood aan een demo? Dat kan uiteraard ook! Onze collega’s gidsen je met plezier doorheen de tool en tonen jou graag alle mogelijkheden. www.inniwise.be/demo.

SEE-DAYS privacybeleid

Waarom verzamelen we bij SEE-DAYS persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om je te registreren als bezoeker van het event.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden buiten de organiserende partnerbedrijven van See-days. Met uw inschrijving verklaar je je ermee akkoord dat partnerbedrijven jou kunnen contacteren. Je kunt uiteraard op elk moment aangeven niet meer gecontacteerd te willen worden door die partners.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via vragen@see-days.be.