SEE-DAYS PARTNER

INOFEC kantoormeubelen bv

INOFEC kantoormeubelen bv

Al meer dan 20 jaar biedt Inofec kwalitatieve kantoormeubelen aan messcherpe prijzen. Een professionele kantoorinrichting start bij twee belangrijke pijlers: effectiviteit en comfort. Inofec zorgt niet alleen voor een doordachte indeling van uw kantoren maar helpt u ook bij het kiezen van de beste (ergonomische) bureaumeubelen. Ze focussen zich hierbij op het nieuwe en dynamisch werken.

Sinds 2019 beschikt Inofec ook over een unieke gerenoveerde showroom van 3.500m2 in Tielt. Hier zijn de burelen en vergaderruimte natuurlijk ingericht volgens de principes van het dynamisch werken met o.a. zit-sta benchwerkplekken. Dankzij de glazen wanden doen deze ruimtes tegelijk ook dienst als levende showroom.

Is uw kantoormeubilair aan vernieuwing toe of bent u op zoek naar een totaalinrichting voor uw nieuwe kantoren? De adviseurs van Inofec begeleiden u persoonlijk van A tot Z en geven u professioneel advies bij de realisatie van uw project. Hierbij ontvangt u gratis een offerte en tekening op maat!

SEE-DAYS privacybeleid

Waarom verzamelen we bij SEE-DAYS persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om je te registreren als bezoeker van het event.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden buiten de organiserende partnerbedrijven van See-days. Met uw inschrijving verklaar je je ermee akkoord dat partnerbedrijven jou kunnen contacteren. Je kunt uiteraard op elk moment aangeven niet meer gecontacteerd te willen worden door die partners.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via vragen@see-days.be.