SEE-DAYS PARTNER

Mantisconsulting

Mantisconsulting

“Mantis Consulting is als B2B advies- en studiebureau jouw strategische partner op vlak van duurzaamheid.

We maken duurzaamheid toegankelijk voor zoveel mogelijk bedrijven door een aanpak op maat en ontzorgen onze klanten maximaal.

 Je kan bij ons terecht voor een complete duurzaamheidsstrategie met duidelijk actieplan, energieaudits, CO2 voetafdruk, carbon accounting, levenscyclusanalyse of het behalen van duurzaamheidscertificaten zoals Ecovadis, B Corp of de CO2 prestatieladder, maar ook voor implementatie van de CSRD (corporate sustainability reporting directive), EU taxonomie, en andere duurzaamheidsvraagstukken.

 Ben je het overzicht verloren in het duurzaamheidslandschap? Wij leggen de prioriteiten, acties en opportuniteiten bloot!”

SEE-DAYS privacybeleid

Waarom verzamelen we bij SEE-DAYS persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om je te registreren als bezoeker van het event.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden buiten de organiserende partnerbedrijven van See-days. Met uw inschrijving verklaar je je ermee akkoord dat partnerbedrijven jou kunnen contacteren. Je kunt uiteraard op elk moment aangeven niet meer gecontacteerd te willen worden door die partners.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via vragen@see-days.be.