SEE-DAYS PARTNER

Play it

Play it

Met Play it Safe, de interactieve leeroplossing voor preventie en veiligheid van PLAY IT, leidt u werknemers op door gebruik te maken van Web, mobile en VR games in verschillende domeinen.

Zeer laagdrempelig, voor iedereen, gaande van administratief personeel tot mensen in het werkveld. Maak veiligheidsopleiding haalbaar en beheersbaar terwijl u inzicht krijgt in de preventiekennis van uw personeel.

Personeel qua opleidingen in orde krijgen is moeilijk: planning, lage kennisoverdracht of toepassing van procedures, wie kent nu wat, een groot verlies aan werkuren door niet performante opleidingen.

Wij lossen dit op voor u!

SEE-DAYS privacybeleid

Waarom verzamelen we bij SEE-DAYS persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om je te registreren als bezoeker van het event.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden buiten de organiserende partnerbedrijven van See-days. Met uw inschrijving verklaar je je ermee akkoord dat partnerbedrijven jou kunnen contacteren. Je kunt uiteraard op elk moment aangeven niet meer gecontacteerd te willen worden door die partners.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via vragen@see-days.be.