SEE-DAYS PARTNER

Vendimat

Vendimat

Vendimat werd opgericht in 2012 en is een Belgisch bedrijf, gesitueerd in Roeselare. Naast de Belgische markt zijn we ook Europees actief in onder andere Frankrijk, Luxemburg, Nederland, Engeland en Slovakije.​

Sinds jaar en dag zijn we gespecialiseerd in kostenbesparende uitgiftesystemen. Samen met de klant gaan we op zoek naar de oplossing die het best in hun noden voorziet. Aangezien Vendimat een onafhankelijke leverancier van de verdeeloplossingen is, kiest de klant zelf welke producten hij wenst te verdelen.​

Mede door onze doordachte systemen en een nauwe samenwerking met de klant realiseren we een stijging in de veiligheid en een daling van de kosten. Onze verdeeloplossingen stellen u in staat om diverse rapporten en overzichten van verbruiken en uitleningen te maken. De snelle en betrouwbare uitgifte van producten ondersteunt uw magazijn en zorgt zo voor een continue beschikbaarheid van uw producten.

SEE-DAYS privacybeleid

Waarom verzamelen we bij SEE-DAYS persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om je te registreren als bezoeker van het event.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden buiten de organiserende partnerbedrijven van See-days. Met uw inschrijving verklaar je je ermee akkoord dat partnerbedrijven jou kunnen contacteren. Je kunt uiteraard op elk moment aangeven niet meer gecontacteerd te willen worden door die partners.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via vragen@see-days.be.