Blogpost

SFEERBEELDEN SEE-DAYS 2022

Eerst en vooral wensen we iedereen te bedanken die deelgenomen heeft aan de See-days. Het was schitterend om zoveel mensen te zien die heel actief zijn om de werkplek een betere en veilige werkplek te maken. Dit heeft natuurlijk niet enkel impact op de medewerkers, maar ook op de maatschappij. Een oprechte dank voor jullie werk en inzet!

Met See-days willen we hier ook onze bijdrage leveren. Ondertussen was dit de 17de editie van onze contactdag, en zijn we erg gegroeid.

Tijdens de partnermeetings kwam naar boven dat de aanwezigen op See-days eigenlijk een community vormen, van mensen die zelfde doelen nastreven, en we als See-days-organisatie met deze contactdag die community informeren tijdens de seminaries, en ook doen connecteren in de pauzes en op de walking diner achteraf.

Maar ook kwam naar boven dat het jammer is dat we dit maar 1x per jaar doen. En van daaruit is het idee gegroeid om nog meer te doen, nog meer te informeren, inspireren en connecteren.
Concreet:
– See-Days website, met nieuwspagina: nieuwe informatie vanuit de markt & interessant nieuws die relevant is aan de sectoren veiligheid, ergonomie en milieu
– See-Days LinkedIn pagina: opdracht van vandaag voor als dit nog niet het geval is: volg ons, en blijf zo op de hoogte.
– See-Days on tour: we willen vanuit See-Days een aantal bedrijfs-, werfbezoeken en dergelijke doen die vooral de praktijk in beeld brengen, met ook uiteraard het netwerk-moment erbij. Een eerste is voorzien in september, een bedrijfsbezoek bij Renewi. Meer informatie op de website en LinkedIn pagina binnenkort. Volgen dus!

Hopelijk werden jullie voldoende geïnformeerd en geïnspireerd en hebben jullie veel connecties ontmoet tijdens de pauzes en de walking dinner . Want uiteindelijk leren we nog het meest van elkaars ervaring.

NOTEER ALVAST DE DATUM VAN DE 18e EDITIE VAN DE SEE-DAYS / 26.01.2023 IN FLANDERS EXPO TE GENT

SEE-DAYS privacybeleid

Waarom verzamelen we bij SEE-DAYS persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om je te registreren als bezoeker van het event.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden buiten de organiserende partnerbedrijven van See-days. Met uw inschrijving verklaar je je ermee akkoord dat partnerbedrijven jou kunnen contacteren. Je kunt uiteraard op elk moment aangeven niet meer gecontacteerd te willen worden door die partners.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via vragen@see-days.be.