Blogpost

TERUGBLIK SEE-DAYS 2023

Op 26 januari vond opnieuw @SEE-DAYS plaats, hét netwerkevent over #veiligheid, #milieu en #ergonomie. Met 400 aanwezigen en heel wat interessante seminaries was het weerom een geslaagde editie. Onze 26 partners hebben tijdens het hele event kunnen bijpraten met hun klanten en veel nieuwe contacten gelegd. We kijken nu al uit naar de volgende editie die doorgaat op 08.02.2024 in Xpo Kortrijk. Onderstaande slide show geeft u een idee hoe het er aan toe ging.

SEE-DAYS privacybeleid

Waarom verzamelen we bij SEE-DAYS persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om je te registreren als bezoeker van het event.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden buiten de organiserende partnerbedrijven van See-days. Met uw inschrijving verklaar je je ermee akkoord dat partnerbedrijven jou kunnen contacteren. Je kunt uiteraard op elk moment aangeven niet meer gecontacteerd te willen worden door die partners.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via vragen@see-days.be.