Blogpost

Trends Impact award gewonnen door Renewi

It’s a win! 🏆Onze SEE-DAYS partner  heeft vorige week de Trends Impact Award gewonnen in de categorie circulaire economie. ♻️

Deze award erkent onze inspanningen om geavanceerde sorteerinstallaties voor restafval te bouwen.

Gesteund door de VLAREMA 8-wetgeving, ligt dit project volledig in lijn met onze positionering als waste-to-productbedrijf dat secundaire grondstoffen levert aan de industrie en productfabrikanten en zo een sleutelrol speelt in de circulaire economie.

Tevens vormt dit initiatief de blauwdruk voor diverse toekomstige projecten, waardoor we nog verder bijdragen aan de circulaire economie.

Meer over Renewi: https://bit.ly/3Nk5t3s

#circulaire economie  #renewi

SEE-DAYS privacybeleid

Waarom verzamelen we bij SEE-DAYS persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om je te registreren als bezoeker van het event.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden buiten de organiserende partnerbedrijven van See-days. Met uw inschrijving verklaar je je ermee akkoord dat partnerbedrijven jou kunnen contacteren. Je kunt uiteraard op elk moment aangeven niet meer gecontacteerd te willen worden door die partners.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via vragen@see-days.be.