Blogpost

VMx wordt 25 jaar, vier je mee op 27 juni?

Onze partner VMx wordt dit jaar 25 jaar. Dat willen ze natuurlijk niet zomaar laten passeren. Daarom organiseren ze op dinsdag 27 juni een feestje in Plein Publiek in Antwerpen.

Alle milieuprofessionals zijn welkom! Deze avond is dé gelegenheid bij uitstek om milieuprofessionals in informele sfeer te ontmoeten. Met Plein Publiek in Antwerpen kozen ze de ideale feestlocatie, in een voormalige industriële site die omgetoverd wordt in de meest circulaire gebiedsontwikkeling van Vlaanderen. Een perfecte locatie bij goed en minder goed weer en het ideale kader om te netwerken.  

 

De noodzaak van verbeeldingskracht om verandering teweeg te brengen als deel van de grote maatschappelijke transformatie waar we voor staan. Daarover inspireert Dirk Holemans (Oikos Think Tank) de aanwezigen tijdens het feest voor het 25-jarig bestaan van VMx, gevolgd door een welkomstwoord door de voorzitter Bert Leysen.

🥂🍽 Ze duimen voor goed weer 🌞 maar ook als het regent maken ze er een zomers feestje van!

Kom jij ook?

 

SEE-DAYS privacybeleid

Waarom verzamelen we bij SEE-DAYS persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om je te registreren als bezoeker van het event.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden buiten de organiserende partnerbedrijven van See-days. Met uw inschrijving verklaar je je ermee akkoord dat partnerbedrijven jou kunnen contacteren. Je kunt uiteraard op elk moment aangeven niet meer gecontacteerd te willen worden door die partners.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via vragen@see-days.be.