SEE-DAYS PARTNER

Martor KG

Martor KG

Snijden zonder risico? Eigenlijk een tegenstrijdigheid.

Het oplossen van deze tegenstrijdigheid heeft MARTOR de jongste jaren en decennia gedreven.

Vandaag is het in Solingen gevestigde familiebedrijf de internationaal meest toonaangevende fabrikant en hoogst aanbevolen leverancier voor veilige snij-oplossingen. MARTOR onderscheidt zich vooral door zijn hoogwaardige veiligheidsmessen. Professionele eindgebruikers in alle industrietakken, ambachten en handel maken er gebruik van om op de werkplek efficiƫnt en veilig kartons en zakgoed te openen en om papier, folie, tapijt, PVC, rubber, leer, polystyreen, schuim, strapbanden en kleefband door te snijden.

Met hun GS gecertificeerde veiligheidstechnieken dragen de professionele snijwerktuigen bij aan een veiligere werkomgeving en aan het afnemen van het aantal snij-ongevallen. Daarom vormen ze een essentieel onderdeel van de persoonlijke beschermingsmiddelen.

SEE-DAYS privacybeleid

Waarom verzamelen we bij SEE-DAYS persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om je te registreren als bezoeker van het event.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden buiten de organiserende partnerbedrijven van See-days. Met uw inschrijving verklaar je je ermee akkoord dat partnerbedrijven jou kunnen contacteren. Je kunt uiteraard op elk moment aangeven niet meer gecontacteerd te willen worden door die partners.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via vragen@see-days.be.