SEE-DAYS PARTNER

WiMobile bv

WiMobile bv

WiMobile zorgt voor veiligheid door middel van draadloze communicatie.

Met het aangeboden PTT-over-LTE gamma zorgen we ervoor dat medewerkers met mekaar en / of met een meldkamer met één druk op de knop in verbinding staan.

Voorts beschikken de toestellen over een noodknop, een lone-worker functie, GPS localisatie en zoveel meer. Aangezien we gebruik maken van bestaande mobiele netwerken of zelfs WiFi, dient niet geïnvesteerd te worden in een basisinfrastructuur.

Deze systemen zijn ook voorzien voor het doorsturen van data onder de vorm van foto’s, video’s of andere bestanden. Het systeem is ook verder uitbreidbaar met onder andere indoor locatiebepaling en een statusviewer… Daarnaast ontwerpen en bouwen wij ook indoor coverage systemen ten behoeve van het ASTRID netwerk voor de hulpdiensten of andere mobiele netwerken.

SEE-DAYS privacybeleid

Waarom verzamelen we bij SEE-DAYS persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om je te registreren als bezoeker van het event.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden buiten de organiserende partnerbedrijven van See-days. Met uw inschrijving verklaar je je ermee akkoord dat partnerbedrijven jou kunnen contacteren. Je kunt uiteraard op elk moment aangeven niet meer gecontacteerd te willen worden door die partners.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via vragen@see-days.be.